​​Groen.nl

Webapplicatie

Vaste klanten hebben toegang tot ons self-service systeem. In een beveligde omgeving staan voorbeelddocumenten klaar in de eigen huisstijl. ‘Even bijdrukken’ is in een handomdraai geregeld.

Wil je bijvoorbeeld visitekaartjes laten drukken voor een nieuwe collega? Even inloggen, wijzigingen aanbrengen in het gereedstaande sjabloon en het voorbeeld accorderen. Alles online en een kwestie van enkele minuten. Je hebt de visitekaartjes de volgende dag in handen.

Vraag een Demo aan


*verplichten velden
 • Contact
 • Over Ons

  Al tientallen jaren weten steeds meer klanten ons te vinden. Voor vast terugkerend drukwerk, maar ook voor spoedklussen en projecten die anders zijn dan anders. Want bij Groen komt het goed. Altijd.


  Je kunt rekenen op een team dat met je meedenkt als het nodig is. Want niet elke opdracht is hetzelfde! Vaak moet er een creatieve oplossing komen - en laten wij daar nou net goed in zijn. Bij kleine klussen of terugkerend drukwerk nemen we je direct zoveel mogelijk uit handen. Laat het gewoon aan ons over, dan zorgen wij dat het goed komt. En jij hebt je drukwerk wanneer je het nodig hebt, binnen budget en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

  Gaat het om een groter project, dan nodigen we je graag uit voor een goede briefing. Zetten we alles even op een rijtje en nemen we de details samen door. Als klankbord met jarenlange ervaring adviseren we je graag. Heb je een sterke projectbegeleider nodig? Dan nemen wij die taak graag op ons.

  Groen is ooit begonnen als een familiebedrijf en we zijn er trots op dat het familiegevoel nog steeds een grote rol speelt in onze werkwijze. Want voor familie ga je door het vuur.

 • Diensten

  Onze diensten

  Van het ontwerp tot de verpakte verzending en van self-service tot internationale projectbegeleiding: bij Groen komt het goed.

 • Drukwerk

  Ons drukwerk

  Van jaarverslag tot visitekaartje en van POS materiaal tot briefpapier. Voor onze eigen boekhouder en andere MKB’ers, maar ook voor organisaties zoals Transavia en Microsoft.